A Progress Alapítvány kuratóriumának határozatai – 2015. szeptember 30.

prga   2015-10-17   A Progress Alapítvány kuratóriumának határozatai – 2015. szeptember 30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Progress Alapítvány kuratóriumának határozatai
2015. szeptember 30.

Helyszín: 1023 Budapest, Rómer Flóris u. 12.

A Progress Alapítvány 2015. szeptember 30-án megtartotta Alakuló Ülését. Az ülésen megjelent az Alapítvány kuratóriuma – Ágh Attila (elnök), Fleck Zoltán és Kocsis András (tagok) -, valamint alapítója, Tunyogi László és könyvelője, Gergely János, valamint az Alapítvány együttműködői köre.

1./ A kuratórium felkérte Tóth Zoltánt, hogy koordinátorként a jogi ügyekben, és Antal Attilát, hogy a honlap szerkesztésével segítse a tevékenységét.

2./Az Alapítvány kuratóriuma döntött az „50 könyv, amit minden baloldalinak ismernie kell” című könyv kiadásáról a Noran Libro kiadónál, amelynek a finanszírozási döntéseivel megbízta az elnököt.

3./ Az Alapítvány kuratóriuma eldöntötte, hogy a szélesebb együttműködi kör működtetéséhez és az Alapítvány terveinek megvitatásához Progress Klubot szervez, és azt rendszeresen összehívja.

4./ A Kuratórium élni kíván az adminisztráció korszerű technikai módszereivel, ezért úgy döntött, hogy a Kuratórium ülései után a határozatok írásos tervezeteit e-mailon egyezteti, és hagyja jóvá. A Kuratórium elnöke és tagjai 5 napon belül észrevételeket vagy szövegszerű módosítási javaslatokat tehetnek a Kuratórium határozat tervezeteire. Amennyiben az észrevételezésre rendelkezésre álló 5 napon belül észrevétel nem érkezik az elnökhöz, akkor a határozat érvénybe lép. A Kuratórium elnöke – az általa nyilvántartott határozatok részeként – a következő kuratóriumi ülésen ismerteti az előző ülésen hozott határozatok tartalmát.

Kmf.

Ágh Attila, a Kuratórium elnöke sk.
Fleck Zoltán, a Kuratórium tagja sk.
Kocsis András, a Kuratórium tagja sk.