Ösztöndíjak a Progress Alapítványtól

prga   2015-10-17   Comments Off on Ösztöndíjak a Progress Alapítványtól

Energiagazdálkodás, kockázati tőkepiac, győztes-kompenzáció, sztrájkjog volt a témája annak a beszélgetésnek, amelyet a Progress Alapítvány szervezett 2015. október 16-án egyetemisták részére, akik az Országos Tudományos Diákkör (OTDK) pályázatára dolgozatot készítettek. Az eszmecserén a dolgozatát prezentálta Csernus Máté, Havasi Fatime, Ila-Horvát Eszter, Mécs János, Pataki Tamás és Várnagy Emma. A dolgozathoz kérdéseket tett fel és az esetleges további publikációra javaslatot tett Dr. Tunyogi László, a Progress Alapítvány alapítója, Dr. Ágh Attila, az alapítvány elnöke, Dr. Pitti Zoltán és Dr. Tóth Zoltán az alapítvány szakértői.

A jövőbe mutató és hangulatos beszélgetés a prezentáló egyetemistákkal folytatódik 2015. október 28-án, amelyre a Progress Alapítvány minden érdeklődőt szíves vár. A kuratórium 2016-ban is folytatni kívánja az OTDK-val az együttműködést és ösztöndíjak adományozását.

Tunyogi László Csernus Máté Pataki Tamás Ágh Attila Tóth Zoltán 16

Pitti Zoltán Ágh Attila Megnyitó