Micsoda év volt! A Progress Alapítvány évértékelője

prga   2019-11-21   Micsoda év volt! A Progress Alapítvány évértékelője bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Micsoda év volt!

A Progress Alapítvány Évértékelő Kerekasztal Konferenciája

2019. december 12.
15.00 – 19.00 óra

Mozsár Bisztró
1065 Budapest
Nagymező u. 21.

A 2019-es év mozgalmas és ígéretes volt, talán a fordulat évének is nevezhetnénk. A két választás Magyarországon eltérő eredményt hozott, de az ellenzéki pártok keserves tanulási folyamatában ugyanabba az irányba mutatott. Az önkormányzati választást puha és rövid eufória követte, megszületett a stratégia a szabadság szigeteiről Kelet-Közép-Európában és idehaza. A kezdet nehézségei után jelentkeztek az aggodalmak is a Fidesz ellentámadása és az ellenzéki pártok “túlversengése” kapcsán. Mindent összevetve, ha 2019 nem is volt a “csoda éve” (annus mirabilis), de a kétarcúsága ellenére is az új remények éve volt, ami lehetővé teszi, és egyben megköveteli a demokratikus közélet felpezsdítését és kiszélesítését.

A kerekasztal-beszélgetést három részben tervezzük, rövid (5-7 perces) megszólalásokkal és széles teret adva a vitának.

Moderátor: Antal Attila

Program:

Magyar világ (15.00 – 16.00)
Bod Péter Ákos, Fleck Zoltán, Mellár Tamás és Szabó Andrea

Nagyvilág (16.00 – 17.00)
Frank Tibor, Káncz Csaba, Kusai Sándor és Sz. Bíró Zoltán

Szünet (17.00 – 17.15)

Médiatükör (17.15 – 18.15)
Bíró Marianna, Diószegi-Horváth Nóra, Gergely Márton és Pető Péter

Vitazáró, rövid összegezés (18.00 – 19.00)
Fleck Zoltán, Káncz Csaba, Pető Péter és Antal Attila

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!